Dansk mesterpar klynger sig til håb i Gent

De forsvarende mestre i seksdagesløbet i Gent, Michael Møvkøv og den fynske Alex Rasmussen, klynger sig til sejrshåb.

De forsvarende mestre i seksdagesløbet i Gent, Alex Rasmussen og Michael Mørkøv, tror stadig på et titelforsvar, trods en svær udgangssituation før løbets sidste aften søndag.

- Vi vil gå efter sejren og tror på muligheden nok skal byde sig på et tidspunkt sent i jagten, siger Michael Mørkøv til DR Sporten.

Det danske par ligger nummer tre, en omgang efter og med knap 30 point færre end førerparret Iljo Keisse og Peter Schep.

Efter en ellers god aften missede danskerne at hente den tabte omgang i lørdagens store jagt, da de værste konkurrenter havde bragt sig i front med en omgang.

Mørkøv og Rasmussen forsøgte til sidst i den afsluttende jagt, men danskerne blev hentet fem omgange før finalespurten, og således er det danske par en omgang efter de to belgiske par.

Det bedste, man kan sige om den situation, er, at presset ikke ligger på Michael Mørkøv og Alex Rasmussen før søndagens afsluttende discipliner. Og det kan give chancer, mener Mørkøv.

- Håbet er ikke tabt. Vi vil køre et afventende løb og se, om der skulle komme nogle belgiske konflikter mellem de to førende par, som vi kan udnytte, siger Michel Mørkøv.