Dansk stolthed og ærgrelse efter finalenederlag i Paris

Mads Conrad-Petersen glæder sig over et godt andet sæt i finalen ved French Open mod verdensetterne. Danskerne, der ligger nummer ni på verdensranglisten, fik i kvartfinalen ram på landsmændene Mathias Boe og Carsten Mogensen.

Der var både dansk stolthed og ærgrelse efter søndagens finale i herredouble ved badminton-turneringen French Open i Paris.

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding tabte 14-21, 19-21 til de topseedede sydkoreanere, Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong.

- I første sæt prøvede vi at gøre de rigtige ting, men de virkede lidt mere friske end os, efter at vi har haft nogle hårde kampe. Vi er måske en smule utilfredse med, at vi ikke kom hurtigere ud af starthullerne, siger Mads Conrad-Petersen til Ritzau.

I andet sæt afværgede danskerne fire matchbolde, før Yoo Yeon Seong smashede verdensetternes fjerde Super Series-titel på stribe hjem.

- Vi er godt tilfredse med andet sæt. Vi spillede godt med dem, men de er bare gode til at vinde nogle af de umulige bolde. Men vi er stolte over andet sæt, det viser, at vi er på vej.

- Der er ikke decideret niveauforskel i andet sæt, vi lavede bare lidt flere fejl end dem, og derfor er de nummer et i verden. Det må vi have respekt for, men det er ikke et niveau, vi ikke kan nå op på.

- Vi følte, at vi turde gøre de rigtige ting. Også da vi var bagud 15-20, hvor vi ikke gav op. Var vi kommet på 20-20, kunne alt ske, vi kunne se, at de var rystede. Men det vil vi ikke græde snot over. Sket er sket, og vi må videre, siger Mads Conrad-Petersen.

Danskerne, der ligger nummer ni på verdensranglisten, fik i kvartfinalen ram på landsmændene Mathias Boe og Carsten Mogensen, der ligger nummer tre på verdensranglisten.

I semifinalen besejrede Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding for første gang i karrieren de indonesiske verdensmestre, Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan, der ligger nummer to i verden.