I det fynske folks tjeneste

Dårligt OB-spil rakte alligevel

OB-spillerne var naturligvis tilfredse med sejren over HB Køge, men utilfredse med deres eget spil. Også træner Lars Olsen har set bedre.

Det blev den gamle sang om et topholds held og et bundholds uheld, da OB søndag tog alle tre point imod HB Køge. OB-spillerne indrømmede efter kampen, at det ikke var det gode spil, der fik sejren i hus, men derimod kynisme og i sidste ende fight.

- Det er jo tydeligt, at spillet langt fra flasker sig for os i dag, men vi fik vores point, selv om vi spiller elendigt, fastlår Chris Sørensen, og antyder samtidig, at motivationen kan være sværere at finde frem i Herfølge end i Parken.

- Det kan godt være lidt et antiklimaks at spille hernede, men det skal bestemt ikke være nogen undskyldning, for vi undervurderer aldrig nogen hold. HB Køge skal også have ros for at spille bolden godt rundt i dag, og det gør os lidt bange for spillet, siger landsholdsspilleren.

OB's cheftræner Lars Olsen var heller ikke tilfreds med spillet, men frygter alligevel ikke for de næste kampe.

- Det kan jo nok godt diskutteres, om det var rimeligt, at vi var foran ved pausen. Det er klart, at jeg ikke er tilfreds med spillet, som er dårligt i perioder, men jeg er ikke betænkeligt for de næste kampe, for vi viste stadig nok fight til at hive sejren hjem, fortæller Lars Olsen.