I det fynske folks tjeneste

De ansatte bakker op om Danish Crown

-

-

/ritzau/
De ansatte hos Danish Crown og deres forbund, NNF, bakker op om virksomheden i sagen om mangelfuld rengøring og dårlig hygiejne på landets slagterier. 

\" Vores medlemmer føler, at hygiejnen er som den skal være. Vi har haft konkrete slagterier hvor tillidsrepræsentanten ikke kan genkende billedet fra TV2 og Ekstra Bladet. Og vi plejer ellers ikke at være de sidste til at reagere, hvis der er noget galt. Som det ser ud nu, bakker de ansatte op om Danish Crown\", siger forbundssekretær i NNF, Jens Peter Bostrup.

\"Tvivlen betyder at medlemmerne er frustrerede. Venner og naboer spørger hvad fanden der sker, selv om det er ikke vores medlemmer, der gør rent. Men de kommer til at stå for skud. Så jeg er tilfreds med, at Danish Crowns koncernchef, Kjeld Johansen, siger, at hvis der er et problem, så skal det løses\", siger Jens Peter Bostrup.

Onsdag mødtes Danish Crowns ledelse med Fødevaredirektoratet. Her blev det blandt andet aftalt, at Danish Crown og Fødevaredirektoratet fremover skal mødes én gang om måneden på topniveau for at overvåge udviklingen i rengøringsstandarden og hygiejnen på slagterierne. Samtidig lagde fødevareminister Mariann Fischer Boel (V) på et samråd i Folketinget onsdag vægt på, at kontrollen med slagterierne fremover skal skærpes.