Debut for ny beredskabsenhed

Odense Politi indsætter mandag en helt ny beredskabsenhed, der udelukkende skal tage sig af den hårde kerne af kriminelle fra Vollsmose. Gruppen består af 8-10 betjente som  er hentet fra politiets egne rækker.

-

Odense Politi indsætter mandag en helt ny beredskabsenhed, der udelukkende skal tage sig af den hårde kerne af kriminelle fra Vollsmose. Gruppen består af 8-10 betjente som kommer fra politiets egne rækker.


Hovedopgaven for den nye politienhed bliver at sikre, at der altid er den fornødne politimæssige opbakning til at lave almindeligt politiarbejde i Vollsmose. Derved håber politiet, at de ikke længere bliver nød til at trække sig tilbage, som det skete forrige mandag, da en stor gruppe unge fra Vollsmose truede politiet ud af Bøgeparken.


\"Den nye gruppepatrulje bliver en opsøgende enhed, der kun skal fokusere på den hårde kerne af kriminelle fra Vollsmose. Men da gruppen laver kriminalitet i hele Odense, så skal gruppeenheden også patruljere i hele Odense - som fx ved halfester og åbne arrangementer i parker,\" forklarer politiinspektør Christian Sohn.


Foreløbig er gruppen finansieret af Odense Politi. Men både justitsminister Frank Jensen(S) og Rigspolitichefen er indstillet på at tildele Odense Politi flere resurser til de mandskabskrævende opgaver i Vollsmose.