Deleøkonomi breder sig

Antallet af private trailere falder drastisk, mens det bliver mere almindeligt at dele eller låne gratis. I Odense kan man låne 61 trailere gratis.

Danskerne lejer og låner af hinanden som aldrig før. Nettet gør det muligt for private billige eller gratis overnatning, billeje, taxaer og meget mere.

Det gælder også trailere. I 2005 var der 23.500 indregistrerede trailere i Danmark, men i 2013 var tallet faldet til 14.000. Et fald på 40 procent.

Og det er også fristende at droppe sin egen personlige trailer, når man kan låne gratis. I Odense er der nu mulighed for låne 61 trailere helt gratis. Senest har byggemarkedet STARK udvidet den gratis trailerpark med fire trailere til gratis brug.

- Vi stiller fire helt nye trailere gratis til rådighed for vores kunder og andre, der har behov for at skulle have transporteret noget. Det er en god service for mange mennesker. Samtidig får vi vores navn rundt i byen og gjort opmærksom på os selv den vej, siger Ole Sodborg Jensen om baggrunden for de nye trailere.

Udover STARKs trailere kan fynboer finde masser af gratis trailere på www.freetrailer.dk