I det fynske folks tjeneste

Deler privatliv på Youtube: Her går grænsen dog

Hver dag følger tusindvis af danskere med i Johan Jensens dagligdag på de sociale medier. Der er dog grænser for, hvad de sender ud på de sociale medier.

01:19

Et job som handicapassistent viste sig at føre en del med sig for Johan Jensen fra Sydfyn, der på Youtube oplever stor succes med at vise videoer fra sin dagligdag – blandt andet med Jens Kruuse-Andersen, som han hjælper til daglig.

Siden august har de to gode venner delt deres privatliv på de sociale medier, og hver dag følger tusindvis af danskere med. Der er dog grænser for, hvor meget de lader deres følgere se.

- Jeg har været rimelig large, så det er mest den intime del, jeg selvfølgelig ikke har villet vise. Ellers har jeg været rimelig ligeglad med, hvad der har været vist på video, siger Jens Kruuse-Andersen, der skal have hjælp til at komme omkring, da han er lam fra livet og ned. 

Læs også Rasmus ville bare underholde på YouTube - nu lever han af det

Derfor er Youtube-kanal en succes

Johan Jensens Youtube-kanal er blevet så stor en succes, at de har planer om at starte endnu en kanal. Handicapmedhjælperen har et godt bud på, hvorfor interesseren for deres privatliv er så stor på de sociale medier.

- Jeg er lidt ældre end de fleste andre danske youtubere, så det gør også, at jeg fanger et lidt ældre publikum. Alle dem, der startede med at se Youtube for mange år siden, er også blevet ældre, så de har også lyst til at se noget mere modent, siger Johan Jensen.

- Lige nu har vi 18.500, der sidder og følger med hver dag. Vi snakker dansk, så det er kun i Danmark, forklarer han.

Du kan se nogle af Youtube-videoerne her (blandt andet Johan Jensens seneste video om besøget på TV 2/FYN). 

 

Se også hele interviewet med Johan Jensen og Jens Kruuse-Andersen fra TV 2/FYN Nyhedskanalen:

12:02 Luk video