Derbyhåb i stribet trøje

Travinteresserede ansatte ved OB er gået sammen med travfolk om at oprette Team Ådalen. I denne tid udbydes et ungt derbyhåb på anparter. Lykkes det er det planen at anskaffe en løbsklar hest. Se interview med Ralf Dyrensborg, OB-restauratør

Trav- og fodboldfans danner Team Ådalen

Travinteresserede ansatte ved OB er gået sammen med travfolk om at oprette Team Ådalen. I denne tid udbydes et ungt derbyhåb på anparter. Lykkes det er planen at anskaffe en løbsklar hest. I så fald overhaler Odense lignende projekter i forbindelse med andre Superligaklubber.

Hingsten, "Hang-On OB", udbydes på 200 anparter á 500 kroner, og godt halvdelen er solgt. Selvom det lykkes at sælge alle anparter inden fristen, 20. marts, er "Hang-On OB" for ung til at gå igang med at trave før om tidligst halvandet år. Derfor er der i budgettet indregnet køb af en løbsklar treårig hest. Det betyder, at Team Ådalen kan deltage i løb om få måneder. Dermed overhaler de lignende projekter i tilknytning til F.C. København, Lyngby og Brøndby.

"Formålet er at skabe interesse for trav blandt fodboldfans og omvendt", siger en af initiativtagerne, Ralf Dyrensborg, der er restauratør ved OB.

Team Ådalen vil bruge blå og hvide farver. Hestene får navne, hvor OB indgår, og en del af eventuelle præmier skal gå til OBs ungdomsarbejde. OB-direktørerne, Kim Brink og Lars Høgh, har købt hver en anpart, men derudover har klubben intet med projektet at gøre, fastslår initiativtagerne.