Design-ildsjæl bliver Årets Ejerleder på Fyn

Brian Djernes, der er ejerleder af designfirmaet Cane-line A/S, er netop blevet kåret som Årets Ejerleder 2015 på Fyn.

 
 

Brian Djernes står i spidsen som ejerleder af Cane-line, der er et dansk designfirma med 25 års erfaring inden for udvikling og produktion af komfortable havemøbler og indendørs møbler.

Virksomheden, der ligger i Rynkeby, har opnået betydelig succes med sit fokus på at skabe møbler med høj komfort og af en unik kvalitet, og produktionen foregår med respekt for mennesker samt med fokus på innovation og produktudvikling.

Denne tilgang sikrede Brian Djernes titlen som Årets Ejerleder på Fyn.

- Vi har i år mødt et meget stærkt felt af ejerledere, der hver især har formået at skabe vækst og succes i kraft af et målrettet fokus på talent og kompetenceudvikling. Det er derfor en særlig ære at overrække prisen til Brian Djernes fra Cane-line," fortæller partner Mikael Johansen fra PwC i Odense og fortsætter:

- Med et stærkt vækstfokus, hvor innovation, produktudvikling og medarbejdere er de centrale omdrejningspunkter, har Brian allerede skabt betydelig succes. Det bliver spændende at følge ham videre i finalen, hvor han skal dyste mod de øvrige seks regionsvindere ved landskåringen."

Stammer fra en købmandsfamilie

 
 

Brian Djernes kommer fra en købmandsfamilie, hvor han startede sin karriere, indtil han fik job hos Cane-line i 1992 som sælger.

I slutningen af 1990'erne køber han sig som 27-årig ind i virksomheden og ligger grundstenen til Cane-line som high-end brand. Brian tilbyder bl.a. sine medarbejdere stor selvstændighed i jobbet, fleksibilitet og en udfordrende hverdag. Dermed lykkes det at fastholde og motivere medarbejdere og talenter i virksomheden, hvilket er afgørende for Cane-lines succes og vækst.

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 12. gang. Årets tema er 'talent og kompetencer'.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 19. november 2015 i Hellerup.