DF'er går under jorden efter trusler

Dansk Folkepartis tidligere folketingsmedlem og byrådsmedlem i Svendborg, Tina Petersen, er gået under jorden. Hun føler sig truet af en YouTube-video fra islamister.

Det skriver Jyllands-Posten.

Under titlen "Modsvar til Tina Petersen" nedkalder gruppen "Kaldet Til Islam" Allahs straf over Tina Petersen.

De vil hævne, at Tina Petersen for to år siden sammenlignede kvinder med den muslimske hovedbeklædning niqab med affaldssække. I en status på facebook skrev hun følgende som kommentar til billedet:

- Hehe ...husk storskrald i morgen ;)))...

Tina P

Tina Petersen blev tiltalt for racisme, men frifundet for udtalelserne ved retten. De fandt ikke bevis for, at hun havde haft til hensigt at håne muslimer.

Modstandere af ytringsfrihed

Gruppen 'Kaldet til Islam' er modstander af demokrati og ytringsfrihed, og de er kendt for tidligere at stå bag en række kontroversielle videoer. Til sidst i videoen går det hårdt ud over Svendborg-politikeren.

- Jeg spørger Allah om at sende en specifik straf på dig, Tina Petersen, og jeg spørger Allah om, at han må lamme dig resten af dit liv, for I skal vide, at vi vil aldrig nogensinde vil være passive, når det kommer til, at man håner og snakker ned om islam.

Tina Petersen har meldt personerne bag videoen til politiet.

- De truer ikke, som man ofte gør i Danmark. De truer med Allah og kalifatet. De siger, at jeg skal have en straf, det er meget personligt. Hvem ved, om der er en, der er parat til at ordne det? Man kan ikke vide, hvornår det eksploderer, siger Tina Petersen til Jyllands Posten.

Tina Petersen har været sygemeldt siden i sommer, og genopstillede ikke til kommunalvalget.

Se videoen på YouTube