DGIs verdenshold skal ledes af fynboer

Når det nye Verdenshold starter op i 2016, bliver det med et par fynboer i spidsen, når Signe Tofting Schaarup og Nikolaj Refshauge Kristiansen skal lede holdet på deres verdensturne.

Det er efterhånden en gammel tradition, når DGIs verdenshold for 11. gang udtages og rejser ud i verden og viser dansk gymnastik.

Denne gang bliver turen med et særligt fynsk islæt, da begge nye instruktører har trådt deres gymnastiksko på Fyn. De to nye instruktører er Signe Tofting Schaarup og Nikolaj Refshauge, som i øjeblikket begge er instruktører i Svendborg Gymnastikforening.

Begge har de været aktive gymnaster og instruktører på Fyn. Signe Tofting Schaarup er i øjeblikket instruktør for Svendborg Gymnastikforenings Elitepiger. Derudover har Signe Tofting Schaarup også været en del af det fynske efterskole- og højskolemiljø.

Ligesom sin kollega, er Nikolaj Refshauge forankret i det fynske gymnastik miljø. Nikolaj Refshauge er instruktør for Svendborg Gymnastikforenings eliteherre og derudover også deltaget i det fynske gymnastikefterskolemiljø og seneste en aktiv del af højskolen Ollerups gamle elevhold.