I det fynske folks tjeneste

DI Fyn tilfreds med større kommunale enheder

Dansk Industri Fyn (DI Fyn) se frem til, at det kommunale landkort skal ændres, så der i fremtiden bliver større kommunale enheder. Større enheder giver nemlig mindre administrativt arbejde, og det vil gerne erhvervslivet, mener DI Fyn.

-

Dansk Industri Fyn (DI Fyn) se frem til, at det kommunale landkort skal ændres, så der i fremtiden bliver større kommunale enheder. Større enheder giver nemlig mindre administrativt arbejde, og det vil gavne erhvervslivet, mener DI Fyn.

 - Vi er glade for, at kommissionen utvetydigt anbefaler sammenlægninger til større administrative ændringer. Vi håber nu, at politikerne vil tage skridtet fuldt ud og vælge den mest effektive struktur med to folkevalgte og skatteudskrivende niveauer. Vi skal have en struktur på Fyn, som vil fremme samarbejdet mellem industri og det offentlige, og som vil give den bedste service til borgere og virksomheder, siger formand for DI Fyn, Ib Rasmussen. 

Lettere sagsbehandling
- Vi har nu brug for, at der udvises lederskab i den lovgivende proces,  så vi får en visionær og effektiv struktur, der kan fremtidssikre vort samfund til gavn for alle parter. Som eksempel kan en virksomhed i dag med den øgede pendling nemt have kontakt med over 10 kommuner med hver deres sagsbehandlingspraksis. Dette resulterer i unødvendigt megen administration både i virksomheder og i kommuner, siger Ib Rasmussen.