I det fynske folks tjeneste

Direktør afviser rygter om besparelser

TV2 kigger på besparelsesmuligheder på grund af svigtende annoncemarked, men det er endnu for tidligt at sige, hvordan der skal spares, siger direktøren.

Selv om TV2 som mange andre mediehuse mærker den finansielle krise, står koncernen ifølge administrerende direktør, Merete Eldrup, ikke umiddelbart over for en beslutning om at skære i programmer eller udskyde en dramaserie.

- Der bliver ikke meldt noget ud i dag eller i denne uge. Det eneste jeg kan sige er, at TV2 selvfølgelig også kigger på besparelsesmuligheder på grund af det dårlige reklamemarked, siger Merete Eldrup.

Ifølge Mediawatch er annoncemarkedets tilbagegang i omsætning i første kvartal på 15-20 procent under 2008, hvilket rammer TV2 meget hårdt målt i faktiske kroner.

- Jeg vil ikke sætte tal på nu. Når vi kan se første kvartal, vil vi kigge på, hvordan vi vurderer året, og hvor meget vi bliver nødt til at spare og hvordan. Vi er ramt af den finansielle krise og reklamenedtur, og vi kigger selvfølgelig på besparelser, men der er ikke noget her og nu, siger Merete Eldrup.

Mediawatch fortæller, at det blandt andet er på tale at udskyde en dramaserie til næste år for at spare penge.

- Hvad vi sender til efteråret, har vi jo slet ikke lagt fast endnu. Det kan vi flytte rundt på både af økonomiske og andre hensyn, så det er for tidligt at sige noget om, siger Merete Eldrup.