Divionshold klar til forårsstart

De fynske fodboldklubber er ved at forberede sig til sæsonstart om en uge. Der venter en spændende dyst om oprykning til 1. division.

Selvom fodboldbanerne mange steder på Fyn er dækket af sne, så starter forårssæsonen for divisionsklubberne i næste weekend.

Fyn har fem klubber i 2. division vest, og her står den på forberedelse og kamptræning, inden det går løs på de frosne fodboldbaner.

Marienlyst er bedst placerede hold på en andenplads. Med fem point op til Aarhus Fremad på førstepladsen er det afgørende, at odenseanerne får et godt forår.

Lørdag mødte de i en træningskamp Næsby, der ligger på fjerdepladsen i divisionen. Marienlyst vandt kampen 3-2 og ligner et hold, der er klar til tage kampen op mod aarhusianerne.

Otterup vandt lørdag 4-1 over fynsserieholdet Dalum. Otterup ligger under nedrykningsstregen og har brug for en masse point, hvis holdet ikke skal rykke ned i Danmarksserien.

FC Svendborg har i efterårssæsonen spillet sig frem til en ottende plads i divisionen og ud fra lørdagens kamp at dømme, bliver det svært at fastholde den position. Svendborgenserne tabte 1-2 på hjemmebane til Aarup fra Danmarksserien.

FC Svendborg møder duksene fra Aarhus Fremad på første spilledag, mens Marienlyst, der kæmper om oprykning, får besøg af FC Blokhus.