I det fynske folks tjeneste

Djemba-Djemba: Måske forlænger jeg med OB

Eric Djemba-Djemba har det så godt i OB, at han overvejer at forlænge sin nuværende kontrakt.

Eric Djemba-Djemba overvejer at forlænge sin nuværende kontrakt med OB.

Midtbanespilleren Eric Djemba-Djemba er åbenbart så tilfreds med tilværelsen i OB, at han overvejer at blive i klubben, som har kontrakt med den tidligere Manchester United-spiller et år endnu.

- Selvfølgelig vil jeg overveje det. Jeg er så glad, og vi spiller god fodbold - lægger hver sæson nye lag på og opnår gode resultater, siger han til Ekstra Bladet.

- Der vil ikke være nogen pointe i at rejse, hvis det ikke er til noget bedre, og jeg vil være glad for at spille her i to-tre år mere, hvis det kan arrangeres. Det ville ikke være noget problem for mig, lyder det fra Djemba-Djemba.

Sammen med holdkammeraterne skal han tirsdag aften forsøge at spille OB til Champions League-gruppespillet for første gang nogensinde. Det sker, hvis fynboerne ude mod spanske Villarreal kan forsvare en 1-0-føring hjem fra den første kamp i Odense.

Da OB for en uge siden besejrede spanierne, græd Djemba-Djemba umiddelbart efter slutfløjt, fordi familien, som bor i franske Nantes, var til stede.

- Min storesøster var der for at se mig for første gang i mange år, alle mine fire døtre og min kone var til stede, min familie - og så alle de mange fantastiske mennesker, jeg har mødt i Odense i en klub, der gav mig chancen for at genopbygge min karriere, siger han.

Familien er netop det største savn for Djemba-Djemba i Danmark, men da der ikke er en fransk skole i Odense, har han valgt at leve adskilt fra familien, som han kun ser i ferier og på hurtige ture, når der er tid til det i kamp-programmet.

Men det afskrækker altså ikke Djemba-Djemba i forhold til at tale om en forlængelse. Han har spillet i OB siden sommeren 2008.