I det fynske folks tjeneste

Djiby Fall er omsværmet

OB har fået flere tilbud på angriberen Djiby Fall. Indtil videre har klubben sagt nej tak, men det er ikke sikkert, at det bliver ved.

Der er kamp om OBs stjerneangriber Djibi Fall

Efter en længere juleferie hjemme i Senegal vendte angriberen Djiby Fall søndag tilbage til sin danske klub OB. Spørgsmålet er bare, om han snart igen pakker kufferterne og rejser væk for bestandigt. I hvert fald har flere klubber vist interesse for den målfarlige og kropsstærke afrikaner.

- Jeg kan godt bekræfte, at der er gang i nogle ting. Og jeg kan godt bekræfte, at der har været en del bud på ham. Så sent som lige før jul afviste jeg et tilbud, siger OB-direktør Kim Brink til B.T., men slår samtidig også fadt, at det ikke bliver billigt at købe Fall fri af sin kontrakt med fynboerne.

Skulle det ske, er afløseren formentlig klar i kulissen. I hvert fald hævder en norsk journalist, Anders Pamer, fra Bergens Tidende, at den tidligere Esbjerg-spiller Njogu Demba-Nyrén, skulle være indstillet på at skifte til fynboerne i en byttehandel med David Nielsen.

- Det, vi har hørt er, at aftalen er klar, bortset fra Dembas personlige betingelser. Hvis de ellers går i orden, og David Nielsen ikke får fængselsstraf, så kommer han til OB, siger Pamer til B.T.

David Nielsen er tiltalt for vold efter i sin selvbiografi at have beskrevet episoden, hvor han som AaB-spiller sparkede holdkammeraten Allan Gaarde ned ved en træning. Sagen kommer for retten i Aalborg tirsdag.