Død mand fundet i udbrændt bil i Odense

Formentlig har et solouheld i Odense forvoldt en bilists død, da bilen brød i brand efter påkørsel af bjælker.

Politiet har fundet en død mand i en udbrændt bil på et rekreativt område ved Østre Kanalvej i den nordlige del af Odense.

Ifølge politiet er manden tilsyneladende omkommet efter en trafikulykke, hvor han ramte to jernbjælker og en stensætning, før bilen brød i brand.

- Vi betragter det som en soloulykke. Der er i hvert fald ikke noget, der tyder på andet, siger vagtchef Hans Frederiksen ved Fyns Politi.

Den dræbte er formentlig identisk med en ung mand i 20'erne fra Sydfyn, men da liget er voldsomt forbrændt er det ikke umiddelbart muligt at identificere ham.

- Men vi har været i kontakt med ejeren af bilen, der er far til den unge mand, som vi har en stærk mistanke om, er den omkomne, siger Hans Frederiksen.

Faren bekræfter ifølge politiet, at sønnen lørdag aften kørte til privatfest i Odense i forældrenes bil og ikke vendte hjem.

- Han er kørt fra en adresse i Odense, men det vides ikke, hvad han skulle ude i området, hvor bilen forulykkede, siger vagtchefen.

Ulykken blev rapporteret søndag morgen klokken 06.40, da vidner meldte om en brændende bil i området ved den gamle losseplads.

Ifølge politiets undersøgelser har bilen tilsyneladende kørt i høj hastighed, før den forulykkede - og de betragter sagen som en ulykke.