I det fynske folks tjeneste

Dødsbilist hænges ud på Facebook

Den 27-årige mand, der kørte to ihjel i sommer, har fået en hadegruppe på internettet.

Dødsbilist får hadegruppe på Facebook

Onsdag fik den 27-årige halvandet års fængsel for i sommer at have kørt sin nye kæreste og sin gode ven ihjel, da de tre unge kørte galt i en bil på Vesterbro i Odense. Det skriver Fyens Stiftstidende i dag.

Der gik ikke lang tid efter dommen, før han også fik en hadegruppe på internetforummet Facebook. En side, der indtil videre har 30 medlemmer.
 
- Jeg blev simpelthen så harm, da jeg læste om sagen på Fyens.dk. Manden har taget to liv, og så slipper han med halvandet års fængsel. Det er alt, alt for billigt, siger Michael Mølgaard Hansen fra Otterup, der oprettede gruppen på nettet.

Kender ikke de dræbte

Michael Mølggard Hansen overværede ikke selv retssagen, og han har ingen relation til hverken den dømte eller de to, der blev dræbt ved ulykken.

- Jeg kender ingen af dem, men som borger bliver jeg stødt af det faktum, at han måske allerede til april kan komme ud for god opførsel, selv om han har slået to mennesker ihjel. Og så undrer det mig, at man kan slippe så billigt, når man to gange tidligere har fået en betinget og en ubetinget frakendelse af kørekortet, siger han.

Han mener, at straffen snarere burde være mellem seks og otte år.
På hjemmesiden bringer Michael Mølgaard Hansen et stort billede af den 27-årige, hentet fra hans egen profil på forummet.