Dødsbillist: Vil give mit liv for at bringe Natasha tilbage

Onsdag eftermiddag erkendte den 26-årige billist, der sidste år påkørte og dræbte Natasha Torres Esquivel, uagtsomt manddrab.

Det var en brødebetynget 26-årig mand, der onsdag ved Retten i Odense både erkendte at være kørt over for rødt og erkendte uagtsomt manddrab tilbage i juni sidste år.

Efter tilståelsen bad den tiltalte om lov til at læse op fra en hvid seddel, han havde medbragt. Henvendt til familien gav han "den største undskyldning", han nogensinde kommer til og sagde desuden, at han ville give sit eget liv, hvis det kunne bringe Natasha Torres Esquivel tilbage. Han forklarede, at han havde lagt sine kriminelle venner bag sig og ønskede at starte på en frisk, men at han selvfølgelig ikke regnede med familiens tilgivelse. Den 26-årige understregede desuden, at der aldrig nogensinde vil ske et lignende uheld med ham indblandet, og at han har grædt meget siden ulykken.

Anklager ønsker fem års fængsel

Anklageren har hele retssagen igennem plæderer for en fængseldom på fem år, som skal afsones på en lukket psykiatrisk afdeling. Men dette argumenterede forsvareren Klaus Ewald imod, da der ikke er tale om gentagne forseelser.

Dommen falder onsdag eftermiddag.