I det fynske folks tjeneste

Domme i voldtægtssag afsagt

Fredag eftermiddag faldt dommene over fire unge mænd fra Fyn, der stod anklaget for voldtægt mod en 14-årig pige begået i sommer.

I dag blev de tekniske beviser fremlagt i Retten i Kolding, og herefter blev dommene afsagt. De fire domme lyder på tre år og tre måneder som den længste til den 20-årige - en af to brødre. Han blev vurderet til at stå bag den første del af samlejet.

De tre øvrige kom herefter til, og to af disse - den 22-årige (bror til den 20-årige) og den 18-årige blev begge idømt to år og ni måneders fængsel. Og dommen over den sidste, den 16-årige, lød på to år og seks måneder.

De fire mænd var tiltalt for at have voldtaget en 14-årig pige på Vorbasse marked i sommer. Det var de tekniske beviser for, at pigen formodentlig blev voldtaget oralt, vaginalt og analt af de fire mænd, der blev fremlagt i byretten i dag. Det oplyser kriminalinspektør Peter Krogh fra Sydøstjyllands Politi.

De fire mænd kommer fra Irak, men bor i Odense. Oveni de fire fængselsdomme blev mændende idømt to års betinget udvisning fra Danmark. Det betyder, at hvis de fire mænd begår kriminalitet indtil to år efter, de har afsonet dommene, bliver de udvist til Irak. Det oplyser kriminalinspektør Peter Krogh fra Sydøstjyllands Politi.