Dyr rendegraver stjålet i Middelfart

En rendegraver til næsten 200.000 kr. blev natten til tirsdag stjålet fra et lager i Middelfart. Tyvene har kørt det store værktøj væk på en trailer. Politiet mistænker en bande fra Litauen for at stå bag tyveriet.

-

En rendegraver til næsten 200.000 kr. blev natten til tirsdag stjålet fra et lager i Middelfart. Tyvene har kørt det store værktøj væk på en trailer. Politiet mistænker en bande fra Litauen for at stå bag tyveriet.

Udover det usædvanlige tyveri af en rendegraver, har Middelfart Politi også modtaget mange henvendelser om tyveri fra biler. Tirsdag morgen havde politiet modtaget seks anmeldelser, og vagthavende forventer, at der kommer flere anmeldelser op af formiddagen.

Rendegraveren blev stjålet fra entreprenørfirmaet NCCs lager på Værkstedsvej i Middelfart. Rendegraveren koster omkring 175.000 kr, og den stod på en trailer til ca. 25.000 kr. Tyvene kørte væk med hele traileren.

Vidner har natten til tirsdag set en bil fra litauen kører rundt i Middelfarts gader, og politiet formoder at en bande fra litauen står bag både biltyverierne og tyveriet af rendegraveren.