Efter shitstorm: Kvajebajer fra Tinderbox

Tinderbox erkender nu, at det ikke var verdens smarteste ide, da festivalen gav vennerabat. Nu er der kvajebajere på vej.

I sidste uge blev en rabatkode sendt ud til mange af dem, der allerede havde købt billet, og med den kode kunne en ven købe en tre-dages partout-billet til 1.122 kroner. Det er 25 procent rabat i forhold til den oprindelig pris.

Men den rabat fik folk til at føle sig snydt og røvrendt - og en mindre shitstorm ramte festivalen på de sociale medier.

Nu får alle Tinderbox-kunder, der købte billet inden venne-rabatten et tilbud fra festivalen om en kvajebajer.

- Al begyndelse er svær, og således må vi konstatere, at tiltaget med et 25%-rabattilbud om at tage en ven med, ikke har fungeret efter hensigten. Vores intention var positiv - at give mulighed for at tage flere venner med på festival, da vi kunne se, at der ville blive plads til det i Tusindårsskoven og vi selvfølgelig gerne ville sælge de billetter. Men det har desværre i stedet givet utilfredshed og skuffelser for mange - og det beklager vi meget, lyder det fra festivalen.

Folk får også et tilbud om at købe billige partoutbilletter til Jam Days, og en særlig rabat på early bird-billetten til næste års Tinderbox.