I det fynske folks tjeneste

Efter uheld: Motorvejen er åben igen

Politiet forventer at kunne genåbne motorvejen i østgående retning først på aftenen. Rute 161 er ligeledes meget trafikeret.

Da motorvejen blev genåbnet var bilkøerne fortsat meget lange. Foto: Jacob Linddahl

Da motorvejen blev genåbnet var bilkøerne fortsat meget lange. Foto: Jacob Linddahl

Da motorvejen blev genåbnet var bilkøerne fortsat meget lange. Foto: Jacob Linddahl

Uheldet skete klokken 11.15 onsdag formiddag. Foto: Ole Holbech

1 af 4

Efter knap syv timer er den fynske motorvej atter helt åben efter et uheld onsdag formiddag. Det meddeler Fyns Politi på Twitter.

Dog skal en meget lang kø afvikles og bilisterne opfordres til at køre forsigtigt og have tålmodighed, skriver Fyns Politi.

Rute 161 - landevejen langs motorvejen - er ligeledes meget trafikeret, så der skal forventes lang rejsetid.

Tre kørte sammen
Uheldet skete klokken 11.15, hvor tre køretøjer kørte sammen ved Aarup i østgående retning, angiveligt fordi en minibus standsede op på grund af en person til fods. Ifølge Fyns Politi var der tale om en 59-årig mand fra Vestfyn, der havde parkeret sin bil i første vognbane for at hente sin vinduesvisker på vejen. 

Det resulterede i, at en lastbil havarerede. En minibus og et tredje køretøj kørte også galt. Vagtchef ved Fyns Politi Thomas Bentsen oplyser til TV 2/FYN, at tre personer blev kvæstet. Føreren af minibussen blev ifølge vagtchefens oplysninger lagt i halskrave.

Lastbil gav problemer
Oprydningen efter uheldet tog længere tid end beregnet, da der var problemer med at fjerne den havarerede lastbil. Der lå desuden korn på vejbanen.

Læs også Sammenstød på E20: Motorvejen nærmer sig genåbning