I det fynske folks tjeneste

Efterårsvejr: Vind og regn til fynboerne

Der bliver brug for varmt og vandtæt tøj i de kommende dage, hvor fynboerne for alvor kommer til at mærke, at efteråret har bidt sig fast.

Der kommer til at falde mellem 10 til 20 millimeter regn i løbet af torsdagen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Torsdag står fynboerne op til en dag, hvor der er plads til solstrejf, men samtidig med risiko for spredte byger allerede fra morgenstunden.

Hen mod eftermiddagen kommer der et nyt regnvejr fra en sydvestlig retning, og der kan altså blive brug for regntøj og paraply resten af dagen og aftenen.

Læs også Efterårsferien: Coronaramte Danmark guides til Ærøs perler

Der forventes at falde et sted mellem 10 og 20 millimeter regn i alt i løbet af torsdagen. Temperaturerne forlader heller ikke den koldere ende af skalaen, men bliver liggende mellem 10-12 grader - få steder kan den snige sig op på 13 grader.

Rigtig efterårsvejr

En tiltagende vind er noget af det, der er med til at sørge for, at efteråret nu for alvor har gjort sit indtog i Danmark.

Det er også det billede, fynboerne kommer til at se de kommende dage: En periode med mere vind og et vekslende skydække. 

Temperaturerne bliver nede omkring 12-13 grader. Dog vil der også her være chance for solstrejf.