I det fynske folks tjeneste

Eftersøgning: Digitale spor løber ind i blindgyde

Fyns Politi er ikke kommet videre i eftersøgningen af 41-årige Simon Bolt Brinkmann.

Simon Bolt Brinkmann forsvandt onsdag aften i sidste uge.

I dag er det en uge siden Simon Bolt Brinkmann forvandt. Han blev sidst set ved Baagø Havekoloni på Østre Dæmning i Odense.

Fyns Politi oplyste mandag, at den sidste kontakt, der har været med den forsvundne, var onsdag aften kort før midnat, hvor hans talte i mobiltelefon med sin familie.

Netop hans mobiltelefon var et vigtigt digitalt spor, men politiet har ikke siden hans opkald til familien registreret aktivitet på telefonen.

Det samme gælder den 41-åriges dankort. Heller ikke det er der registreret aktivitet på.

Det var ikke ham

Der har været enkelte henvendelser fra offentligheden. Blandt andet skulle han være set i et sommerhusområde på Nordfyn, men der er intet, der tyder på, at det var Simon Bolt Brinkmann, oplyser politikommisær Carsten Arentoft, Fyns Politi, til TV2/Fyn.

Signalement

Den 11. maj ved Baagø Havekoloni var han iført en mørkeblå hættetrøje og en mørkebrun arbejdsjakke med malerpletter. Han havde desuden mørkeblå løstsiddende cowboybukser på med store lyseblå baglommer med strukturmønster og mørkeblå kondisko.

Hvis man ligger inde med oplysninger omkring manden, der kan hjælpe Fyns Politi på sporet, så kan man tage kontakt til politiet på telefonnummer 114.