Egeskov inviterer til lys og lyd i haven

Egeskov inviterer kunderne til en speciel aften i haven i weekenden. De besøgende kan opleve haven og dens mange skulpturer i et helt nyt lys og lyd-koncept.

- Kom og få en sanselig oplevelse af havens rum og skulpturer tilsat smukt lys og lyd. De høje hække oplyses og du kan tage på en forunderlig havetur, som du ikke har oplevet det før. Det er en oplagt udflugt, en time til to sammen med nogen du holder af, på en ellers så mørk december aften, sådan lyder invitationen fra Egeskov her i weekenden 11. og 12. december klokken 18.30 – 21.00.

Højdepunktet til LUMINIS, der er et 8 minutters lysshow på slottet. Showet opleves fra renæssancehaven og finder sted hver halve time i tidsrummet fra klokken 19.00 til 20.30.

- Historien tager udgangspunkt i myten om trædukken, der vågner i foråret og tager ud på eventyr i årstidernes skiften. På sin tur møder han blandt andet en ridder og hans løve, dansende piger, slottet i brand og senere dækket af blomster. Når juleaften nærmer sig, begynder slottet at ryste og true med at falde samme, fortæller Egeskov i en pressemeddelelse.

LUMINIS bliver til i samarbejde med DVC og Erhvervsakademiet Lillebælt.