Egon ikke så voldsom som forventet

Stormen Egon har ikke ramt det fynske område så voldsomt som forventet, oplyser Fyns Politi ved 14-tiden lørdag.

Fyns Politi har derfor besluttet at overgå til almindeligt beredskab. Det begyder at, at den daglige bemanding i vagtcentralen tager over, og det ekstra beredskab er sendt hjem.

Her er status fra Fyns Politi klokken 14.00:

Den varslede lukning af Svendborgsundbroen er derfor trukket tilbage, men det er stadigvæk ikke tilladt at køre over broen med høje, lette køretøjet på grund af den meget voldsomme vind.

På Langelandsbroen skal høje, lette køretøjer fortsat køre med nedsat hastighed, fordi tværvinden stadig er yderst kraftig.

Stormen har indtil videre kun forrettet få skader i Fyns Politikreds. Et stort jernrækværk væltede ved 13.30 tiden ud over Ubberudvej ved nummer 29 i Blommenslyst.

I Odense på Sdr. Boulevard ved Zoo måtte en stander til en lyskurve bukke under for blæsten, og ved en nybyggeri på Græsholmvænget i Assens væltede et stilads ved 12.20 tiden ud over en cykelsti. Ingen kom noget til.

Fyns Politi har besluttet at overgå til almindeligt beredskab, det vil sige, at den daglige bemanding i vagtcentralen vil håndtere de hændelser, der risikere at komme som følge af stormen.