I det fynske folks tjeneste

Electrolux i Tommerup lukker

Electrolux i Tommerup lukker ved udgangen af 2006, og produktionen flyttes til Thailand. Det skriver ledelsen i en pressemeddelelse. Ifølge de foreliggende planer vil produktionen lidt efter lidt blive flyttet til en nybygget fabrik i Thailand samt til Sverige.

-

Electrolux i Tommerup lukker ved udgangen af 2006, og produktionen flyttes til Thailand. Det skriver ledelsen i en pressemeddelelse.

I oktober meddelte Electrolux, at en undersøgelse vedrørende en eventuel nedlæggelse af produktionen af tørretumblere i Tommerup ville blive iværksat. Dette har nu ført til, at bestyrelsen har truffet beslutning om at gå videre med planer om at nedlægge produktionen i Tommerup.  

Ifølge de foreliggende planer vil produktionen lidt efter lidt blive flyttet til en nybygget fabrik i Thailand samt til Sverige. Flytningen tænkes påbegyndt i begyndelsen af 2006 og påregnes at kunne være fuldført i slutningen 2006, hvor produktionen i Tommerup så lukkes. I 2005 vil produktionen foregå uændret.    

Det er den globale konkurrence, der tvinger branchen til at reducere omkostningerne. Det skriver ledelsen i en pressemeddelse. 

I alt vil 180 medarbejdere blive tvunget til at finde andet arbejde på grund af beslutningen.
- Vi har allerede onsdag indkaldt til et møde med medarbejderne, så vi kan finde ud af, hvordan vi kommer igennem det her på den mest fornuftige vis, siger HR Manager Anne Løvenkjær Röder til TV2/Fyn.