DE FYNSKE CORONAHELTE

Coronavirussen har sendt det meste af Danmark i isolation i eget hjem, og der kan være langt mellem de positive oplevelser. Heldigvis er der mange derude, der gør en helt særlig indsats for fynboerne. Her er jeres coronahelte.

Siden 11. marts har Danmark været lukket ned af covid-19. Coronakrisen har sendt høj- og efterskoleelever hjem, fjernet folk fra operationsventelister, aflyst sidste skoledag og studenterfest og fyret folk fra deres arbejdspladser. 

 

Fra i morgen begynder landet at åbne op igen. Snart vil der være lidt mere liv i gaderne, men alt er forandret. I 61 dage har en stor del af danskerne været indspærret i eget hjem og har afholdt sig fra kontakt med andre. Det har for mange været en hård prøvelse.

 

I den tid har mange fynboer vist sig fra deres bedste sider. For i løbet af de 61 dage er der nogen, der har gjort en forskel. Nogen, der holdt os med selskab, hjulpet, hvor det har været nødvendigt og sørget for, at coronakrisen blev en smule mere overkommelig.

 

Det har I gjort opmærksom på, når I har fortalt TV 2/Fyn om jeres fynske coronahelte. Dem, som I synes, har gjort noget særligt for enten jer, jeres nabo, Fyn eller hele landet. Dem, der har gjort en ekstra indsats i en svær tid.