Endelig hjemmesejr til OIK

OIK overvandt en skidt start og brød forbandelsen på egen is.

Spillere og publikum virkede ellers søndagssløve i en rodet optakt, der nærmest forløb uden skud på mål.

Men så fulgte 90 højdramatiske sekunder, der lignede optakten til et nyt hjemme­nederlag, skriver Fyens Stiftstidende mandag.

Flot slutspurt sikrede sejr

En flot slutspurt sikrede OIK sejren i hjemmekampen mod Frederikshavn White Hawks.

Seks minutter før tid stod kampen mellem Odense Bulldogs og Frederikshavn White Hawks 2-2. Da hornet lød for sidste gang, førte Odense 5-2.

Frederikshavn, der inden dagens kamp havde lidt tre nederlag på stribe, kom ellers godt fra start. Efter ti minutter havde Mike Martin og Vjaceslavs Fanduls gjort det til 2-0 for gæsterne, og ved første periodes afslutning var Frederikshavn fortsat i front - dog kun med 2-1.

Formstærke Scott Matzka udlignede fem minutter inde i anden periode, hvorefter der var stillingskrig i næsten 20 minutter.

Men så iværksatte hjemmeholdet en flot slutspurt. Nicklas Rahm gjorde det til 3-2, og bare et halvt minut senere øgede Thor Dresler, før Scott Matzka cementerede den fortjente sejr med sit andet mål.

OIK var ikke i gavehumør

- Den store forskel på den her kamp og den sidste mod Frederikshavn er, at vi ikke giver så mange kontrachancer væk, sagde Thor Dresler efter kampen.