Endnu en sejr til OB

3-1 over blev det til i søndagens hjemmebanekamp på Odense Stadion. Det er den ottende sejr i træk på eget græs og den fjerde i år. Dermed har det odenseanske Superliga-hold vundet alle deres kampe i forårssæsonen. Steffen Højer scorerede to gange og bringer sig dermed alene i spidsen på topscorerlisten med 17 træffere.

-

3-1 over blev det til i søndagens hjemmebanekamp på Odense Stadion. Det er den ottende sejr i træk på eget græs, og den fjerde i år. Dermed har det odenseanske Superliga vundet alle deres kampe i forårssæsonen. Steffen Højer scorerede to gange og bringer sig dermed alene i spidsen på topscorerlisten med 17 træffere. OB ligger nu nummer tre i tabellen, men kan blive overhalet af FCK, der spiller den sene søndagskamp.

Esbjerg tilbage på toppen
Med en sejr på 4-0 over FC Nordsjælland søndag eftermiddag tilbageerobrede Esbjerg førstepladsen i Superligaen. Den havde Brøndby ellers sat sig midlertidigt på lørdag med en sejr over Herfølge. Men hjemme i Esbjerg demonstrerede vestjyderne, at det er et hold med mange målfarlige spillere. For denne gang var det midtbanespilleren Hans Henrik Andreasen, der med to mål i overtiden af første halvleg lagde grunden til sejren. I anden
halvleg lavede Tommy Bechmann det tredje mål. Lasse Kryger gjorde det i kampens overtid det til slutresultatet 4-0.

Få mål i øvrige kampe
Højer og Bechmann var ikke de eneste bombere, der rørte på sig søndag. Kampen mellem Viborg og FC Midtjylland endte 1-1, og her bragte Frank Kristensen gæsterne foran, inden Søren Frederiksen udlignede.
Bombere var til gengæld en mangelvare på Gladsaxe Stadion, men Jesper Falck formåede i overtiden at lave det mål, der gav AB en sejr på 1-0 over Frem.