Er det en motorcykel? Er det en bil?

Står valget mellem en motorcykel eller en bil - ja så er der måske hjælp at hente. 12 trikes kører nemlig hen over Fyn i weekenden. Og skulle der være nogen, der ikke ved hvad en trike er, så er det altså en mellemting mellem en motorcykel og en bil.

-

Står valget mellem en motorcykel eller en bil - ja så er der måske hjælp at hente. 12 trikes kører nemlig hen over Fyn i weekenden. Og skulle der være nogen, som ikke ved hvad en trike er, så er det altså en mellemting mellem en motorcykel og en bil.

Tre-hjulet køretøj
En trike er et tre-hjulet køretøj, der indregistreres som bil selvom den mest af alt ligner en motorcykel. Siden 1999 har det været muligt at få en trike på danske nummerplader. Endnu findes der kun fire trikes på danske nummerplader. De resterende otte kommer fra Tyskland.

Tur-plan
Fredag den 26. juli kører de 12 maskiner over Lillebæltsbroen og herfra går turen over Vissenbjerg og Ringe for at ende i Lundeborg. Lørdag kører maskinerne til Valdemars Slot på Tåsinge. Her vil der fra klokken 14,00 være udstilling og konkurrence og den heldige vinder får en tur på en trike. Søndag går turen over Svendborg, Fåborg og en smut ind over Hårby, hvor biker/billisterne stopper på Polles faste værtshus Giraffen.