I det fynske folks tjeneste

Erhvervs-pris til fynsk virksomhed

Dagbladet Børsen uddelte mandag sin Gazellepris. På Fyn gik den til virksomheden Pettinaroli A/S Northern Europe. Virksomheden har adresse i Middelfart, hvor den står bag produktionen af ventiler til radiatorer og gulvvarmesystemer. Det var tiende gang, at Børsen uddelte sin årlige hæderspris til en virksomhed i fremgang.

-

Dagbladet Børsens uddelte mandag sin Gazellepris. På Fyn gik den til virksomheden Pettinaroli A/S Northern Europe. Virksomheden har adresse i Middelfart, hvor den står bag produktionen af ventiler til radiatorer og gulvvarmesystemer. Det var tiende gang, at Børsen uddelte sin årlige hæderspris til en virksomhed i fremgang.

For at komme i betragtning skal der være tale om en virksomhed, der har oplevet en ekstraordinær vækst. Og helst en virksomhed med mere end ti ansatte.  I Pettinarolis tilfælde er antallet af ansatte steget fra 3 til 16. Ved prisuddelingen roste Børsens chefredaktør, Leif Beck Fallesen, de fynske virksomheder. Med en statistik viste han, hvordan flere af de fynske virksomheder er i fremdrift. Siden 2003 er der kommet 14 nye gazelle-virksomheder til på Fyn.

Dagbladet Børsens definition på en Gazelle-virksomhed er:

  • En virksomhed som i løbet af de seneste fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst i omsætning eller bruttoresultatet og som samlet set har mere end fordoblet omsætningen eller bruttoresultatet i perioden.