Eriksen efter succes mod Serbien: Kroppen er meget øm

Banen i Beograd har været hård ved Christian Eriksen, der skal have behandling før kampen mod Rumænien.

Christian Eriksen er hårdt mærket efter fredagens 3-1-sejr over Serbien, hvor han indtog en af hovedrollerne, da landsholdet spillede sig nærmere EM i 2016.

Tottenham-stjernen er derfor ankommet til Bukarest med en krop, der kræver behandling de kommende dage. Han satser alligevel på at blive klar til at runde landsholdsåret af i tirsdagens venskabskamp mod Rumænien.

- Kroppen er øm. Banen i Serbien var meget hård mod kroppen, siger Christian Eriksen, der deltog i søndagens træning, efter at han stod over lørdag.

- Jeg tror godt, at jeg kan spille. Det føles bare lidt ømt nu. Det er allerede blevet bedre fra i går til i dag, men hvordan det ser ud på tirsdag, ved jeg ikke.

Christian Eriksen måtte finde sig i massiv kritik fra landstræner Morten Olsen for en måned siden, da landsholdet tabte til Portugal. Olsen mente, at 22-årige Eriksen tog for lidt ansvar.

I sejren over Serbien rejste Tottenham-profilen sig, men det var nu ikke fordi, at han følte et ekstra pres.

- Jeg ville gerne være mere afgørende og tage mere fat i bolden uanset, om der havde været kritik af mig. Det ville stadigvæk have været et kriterium for mig.

Spørgsmål: Det var ikke sådan, at du var bange for at spille skidt igen?

- Nej, det var mere omvendt. Hvis jeg får kritik. så vil jeg gerne forbedre tingene. Jeg følte ikke, at der var noget, jeg skulle bevise. Det var mere over for mig selv, at jeg ville gøre det bedre.

- Vi fik et perfekt resultat, og vi er kommet i en meget bedre position nu i forhold til at komme med til EM, siger Eriksen.

Spørgsmål: Har du fået noget feedback på din præstation?

- At det var en fin kamp. Det er de fleste enige om. Vi skal nok se en del billeder senere, så jeg kan se, hvad der var godt og skidt, siger han.