I det fynske folks tjeneste

Eriksen får mere ros af træneren

Christian Eriksen får ros af Ajax-træner Frank de Boer efter klubbens avancement i Europa League.

Med en 2-0-sejr torsdag aften over Anderlecht sikrede Ajax Amsterdam sig videre avancement i Europa League med samlet 5-0.

Og selvom Christian Eriksen, der kommer fra Middelfart, ikke var så fremtrædende som i det førte opgør, hvor han var den helt store spiller, så fortæller træner Frank de Boer, at man ikke skal undervurdere danskerens betydning for hollændernes spil.

- Man skal ikke undervurdere ham. Han er kun 19 år og nogle gange kan det være svært at finde rytmen, hvis man er lidt træt. Men jeg så store ting fra ham, siger Frank de boer til onside.dk.

De Boer mener, at det er vigtigt, at Eriksen får spilletid i de vigtige kampe, også selvom han måske er lidt træt eller ikke helt har tur i den.

- Det er disse store kampe, der vil gøre ham stærkere. Også mentalt stærkere. Han tilpasser sig kampen godt og spillet er godt for hans udvikling, siger de Boer.

Ajax har nu spillet sig videre til ottendedelsfinalerne, hvor russiske Spartak Moskva venter. Også der er der udsigt til spilletid for Eriksen.

- Ja, vi tror, at han vil blive en nøglespiller for os, så forhåbentlig kan han bevare sin fysiske og mentale form. Han har en stor fremtid i Ajax, siger Frank de Boer.