Eriksen fik comeback i Tottenham-sejr

Christian Eriksen fik comeback efter sin skade, da Tottenham vandt for sjette gang i træk i Europa League.

Christian Eriksen havde ikke været i kamp, siden han for en måned siden måtte udgå af testkampen mellem Danmark og Norge.

Torsdag aften fik danskeren comeback, da Tottenham besejrede Anzhi Makhachkala 4-1 i den afsluttende kamp i Europa League-gruppespillet. Begge hold var på forhånd sikret avancement til 1/16-finalerne.

Op til kampen havde manager Andre Villas-Boas annonceret, at Eriksen kunne få en rolle som indskifter, og det blev en realitet efter 64 minutter, da han erstattede Moussa Dembélé ved stillingen 3-1.

Det blev et roligt comeback for Eriksen, der ikke nåede at gøre det store væsen af sig. Men det vigtigste var formentlig at få nogle minutters kamp i benene.

Tottenham havde for længst sikret sig videre deltagelse med maksimum point i gruppe K. Den status beholdt London-klubben og med 18 point for seks kampe og en målscore på 15-2, var holdet det mest suveræne i hele gruppespillet.

Kampens store spiller blev spanieren Roberto Soldado, der scorede hattrick. Allerede i det første kvarter grundlagde han sejren med to scoringer, og siden fuldendte han sit hattrick ved at udnytte et straffespark til 4-1 med 20 minutter tilbage af kampen.

Tottenhams tredje mål tegnede Lewis Holtby sig for, da han elegant afsluttede på Andros Townsends flotte forarbejde.

Tottenham kan nu fokusere primært på Premier League, indtil knockout-fasen i Europa League begynder sidst i februar. Der er lodtrækning på mandag.

Næste opgave for Tottenham er storkampen mod Liverpool søndag på White Hart Lane.