Eriksen laver perlemål i Tottenham-sejr

Christian Eriksen blev indskiftet og scorede et drømmemål, da Tottenham vandt 3-0 over Tromsø i Europa League.

Christian Eriksen begyndte på bænken for Tottenham, men den danske landsholdsspiller blev skiftet ind og scorede en ren perle i 3-0-sejren hjemme over Tromsø i den første kamp i Europa Leagues gruppespil.

Eriksen lukkede kampen med målet til 3-0 efter 86 minutters spil. Den danske landsholdsspiller modtog bolden lige uden for feltet og fandt det lange hjørne med et fremragende langskud.

Bænkpladsen til Eriksen fra start skal formentlig også kun ses som en mulighed for at få lidt hvile i et tæt kampprogram, for også Tottenham-profilerne Roberto Soldado og Paulinho sad på bænken fra start.

Soldados afløser, angriberen Jermain Defoe, viste, at Tottenham-manager André Villas-Boas også sagtens kan satse på ham, hvis han vil se nettet blafre hos modstanderne.

Defoe slog til med et godt løb i dybden og et elegant chip over Tromsøs svenske keeper Marcus Sahlman efter 21 minutter. Assisten stod Erik Lamela for.

Otte minutter senere brugte Tottenham præcis det samme våben. Defoe løb i dybden på en pasning fra Lewis Holtby, og så stod det 2-0 til hjemmeholdet.

Flere mål blev der ikke scoret, før Eriksen blev indskiftet og cementerede sejren til slut.

I en af de øvrige kampe i Europa League spillede den spanske klub Betis 0-0 hjemme mod franske Lyon. Målmand Stephan Andersen var med fra start for Betis.

Stephan Andersen måtte bide i græsset i midten af anden halvleg, da han faldt skævt ned på sin venstre arm. Længe lå han og fik lægehjælp, men danskeren rejste sig op og spillede videre.

Den danske landsholdsmålmand holdt dermed buret rent, og det var en personlig succesoplevelse for den tidligere Brøndby-keeper, som har siddet en del på bænken for Betis i begyndelsen af sæsonen.