I det fynske folks tjeneste

Erling Bonnesen håber på hurtig løsning

Venstres miljø- og landbrugsordfører Erling Bonnesen tror på, at der snart kommer en løsning på krisen mellem de Konservative og resten af blå blok.

00:29

Jeg håber og tror på, at der kommer en hurtig løsning på de Konservatives mistillid til miljø- og landbrugsminister Eva Kjer Hansen. Sådan lyder det fra Venstres miljø- og landbrugsordfører og fynskvalgte Erling Bonnesen efter et dramatisk døgn på Christiansborg.

De konservatives mistillid til ministeren fik tidligere i dag statsminister Lars Løkke Rasmussen til at indkalde til et borgerligt forsoningsmøde med de konservative, der er en del af Venstre-regeringens parlamentariske grundlag.

- Jeg håber, at de på mødet finder frem til en hurtig afklaring på situationen, så vi kan komme videre. Vi skulle også gerne have stemt pakken hjem i morgen, siger Erling Bonnesen, der er meget overrasket over hele situationen.

- Det er en dramatisk situation. Og vi kan fuldstændig stå på mål for landbrugs- og fødevarepakken. Det faglige grundlag er i orden. Der er hverken fusket eller fiflet med tallene, slår miljø- og landbrugsordføreren fast.

Men det mener de Konservative, at der er.

- Jeg kan bare sige, at den landbrugs- og fødevarepakke, jeg har forhandlet på Venstres vegne, er i orden. Vi gambler ikke med miljøet eller grundvandet, siger Erling Bonnesen.

Se hele TV 2/FYN's interview med Erling Bonnesen nedenfor.

02:44 Luk video