Erling Bonnesen håber på hurtig løsning

Venstres miljø- og landbrugsordfører Erling Bonnesen tror på, at der snart kommer en løsning på krisen mellem de Konservative og resten af blå blok.

Jeg håber og tror på, at der kommer en hurtig løsning på de Konservatives mistillid til miljø- og landbrugsminister Eva Kjer Hansen. Sådan lyder det fra Venstres miljø- og landbrugsordfører og fynskvalgte Erling Bonnesen efter et dramatisk døgn på Christiansborg.

De konservatives mistillid til ministeren fik tidligere i dag statsminister Lars Løkke Rasmussen til at indkalde til et borgerligt forsoningsmøde med de konservative, der er en del af Venstre-regeringens parlamentariske grundlag.

- Jeg håber, at de på mødet finder frem til en hurtig afklaring på situationen, så vi kan komme videre. Vi skulle også gerne have stemt pakken hjem i morgen, siger Erling Bonnesen, der er meget overrasket over hele situationen.

- Det er en dramatisk situation. Og vi kan fuldstændig stå på mål for landbrugs- og fødevarepakken. Det faglige grundlag er i orden. Der er hverken fusket eller fiflet med tallene, slår miljø- og landbrugsordføreren fast.

Men det mener de Konservative, at der er.

- Jeg kan bare sige, at den landbrugs- og fødevarepakke, jeg har forhandlet på Venstres vegne, er i orden. Vi gambler ikke med miljøet eller grundvandet, siger Erling Bonnesen.

Se hele TV 2/FYN's interview med Erling Bonnesen nedenfor.