Esben Hansen får løbepas

2. Bundesliga-klubben Kaiserslautern har givet den tidligere OB-spiller Esben Hansen lov til at skifte klub i vinterpausen.

Esben Hansen har efter alt at dømme spillet sin sidste kamp for 2. Bundesliga-klubben 1. FC Kaiserslautern. Efter weekendens 2-3 nederlag til Carl Zeiss Jena har træner Kjetil Rekdal i hvert fald pillet Hansen og to andre spillere helt ud af truppen til den sidste kamp i efterårssæsonen mod FC Köln.

Samtidig har klubben ifølge det tyske nyhedsbureau dpa givet Hansen et tilbud om at opløse den kontrakt, der blev indgået så sent som i sommer, da midtbanespilleren skiftede fra OB til tysk fodbold. Et tilbud, som 26-årige Hansen skulle være klar til at tage imod.

Hansen har ikke været med i Kaiserslauterns startopstilling siden slutningen af oktober og var heller ikke på banen i weekenden. Han er kun noteret for otte ligakampe i efteråret.

Kaiserslautern ligger nummer 16 i den næstbedste tyske fodboldrække og står til at rykke ud, hvis ikke holdet får vendt bøtten i foråret.