Escortpige kendt skyldig i to drab

Et nævningeting i Østre Landsret i Odense kendte torsdag middag den 37-årige Helle Sara Peters skyldig i drabene på dels hendes ægtefælle Rene Stauning Larsen, dels på den 82-årige Jens Alfred Madsen.

16 års fængsel til 36-årige Helle Sara Peters

Et nævningeting i Østre Landsret i Odense kendte torsdag middag den 37-årig Helle Sara Peters skyldig i drabene på dels hendes ægtefælle Rene Stauning Larsen, dels på den 82-årige Jens Alfred Madsen.

Sammenlagt fik de tre tiltalte 32 års fængsel.

Kvinden blev dømt skyldig i alle anklagepunkter, hvilket
betød, at hun bl.a. også blev fundet skyldig i et røveri mod den dræbte Jens Alfred Madsen, hvor udbyttet blev på over 700.000 kroner.
Anklageren havde krævet fængsel på livstid. Men kvinden fik altså "kun" 16 års fængsel.

Nævningetinget frifandt samtidig den 33-årig fisker Henning Jørgensen for drabet på Jens Alfred Madsen, mens han dog blev kendt skyldig for røveri over for den gamle mand, og idømt fire års fængsel.

Endelig fastslog retten, at den 36-årig Karl Marius Valdemar Jensen var skyldig i at have medvirket til at slå Rene Stauning Larsen ihjel, men dette forhold havde den 36-årige allerede erkendt under straffesagen.

Han blev dog frifundet for at have nydt godt af den pension, som den 37-årige kvinde på falsk grundlag havde hævet af Svendborg Kommune.
Karl Marius Valdemar Jensen fik 12 års fængsel.

Alle tre dømte har udbedt sig betænkningstid, med hensyn til om de vil anke dommene.