I det fynske folks tjeneste

Få overblikket: Det vil de fynske folketingspolitikere arbejde for

Bedre erhvervsuddannelser, et tredje spor syd om Odense, støjgener og testzoner for selvkørende biler. Buddene er mange fra de fynske folketingspolitikere - er du enig?

00:43

Video: Sune Jørgensen

Det nye folketingsår blev tirsdag indledt med statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) åbningstale i folketingssalen, og i den forbindelse spurgte vi de fynske folketingsmedlemmer, hvad de har tænkt sig at arbejde for i det nye folketingsår. 

Læs også Quiz: Hvor godt kender du de fynske folketingspolitikere?

Selv om Fyn netop er blevet lovet et tredje spor på den vestlige del af Fynske Motorvej og lavere brotakst over Storebæltsbroen, var der alligevel flere fynskvalgte folketingsmedlemmer, der pegede på transportmæssige udfordringer.

Eksempelvis pegede flere af politikerne på, at de ville arbejde for en løsning af støjproblemerne på motorvejen, et tredje spor på motorvejen syd om Odense samt et dobbelspor på jernbanen over Fyn.

Vi stillede det samme spørgsmål til de fynskvalgte folketingsmedlemmer, og de fik kun lov til at pege på én ting, de især ville arbejde for.

Du kan se, hvad alle de fynskvalgte folketingsmedlemmer svarede her eller ved at klikke på banneret herunder.
Samtidig er du velkommen til at stemme på, hvilken af politikernes mærkesager du helst vil have, at de arbejder på.

Hvis du ikke ønsker at pege på nogen af deres mærkesager, er du velkommen til at komme med et bud på, hvad de burde arbejde for, i kommentarfeltet på Facebook eller under artiklen.