I det fynske folks tjeneste

Facebook raser over 10-årig dreng bag rattet

På Facebook har en fynsk far til en 10-årig delt en video, hvor hans dreng kører i bil. Helt i orden, mener drengens far. Men på Facebook raser brugerne.

I videoen ser man, hvordan den 10-årige sidder med en enkelt hånd på rattet og fører bilen, mens faderen filmer ud ad forruden, og de passerer et byskilt og flere huse.

Drengens far fortæller til TV 2/FYN, at han har givet drengen lov, fordi hans søn synes, det er sjovt at køre. Han er ikke bekymret for, at der vil ske noget. 

Men på TV 2/FYN's Facebookside hvor videoen også er lagt op, er brugerne rasende på faderen. Videoen er blevet kommenteret over 140 gange og delt 26 gange. Her er et udpluk af kommentarene på Facebook:

- Respektløst og manglende realitetssans. Hvad hvis barnet bliver skyld i en ulykke?? Hvem tager ansvaret og samvittigheden på sig, sådan skriver Liselotte Victoria Binau.

- Hold kæft en idiot, hvis der sker en ulykke og barnet bliver drabt, så vil faderen nok aldrig kunne tilgive sig selv, sådan skriver facebookbrugeren Hr og Fru Sørensen.

- Hva så lille fyr, smart at din far prøver at slå dig ihjel !! Føj... Uansvarlig far, skal man sgu lede længe efter, sådan skriver Charlotte vestergaard Hansen.

- Det er totalt respektløs, du burde have tage kørekortet og bilen omgående, sådan skriver Marianne Mikkelsen.