I det fynske folks tjeneste

Færre tilskuere til OBs kampe

Det vælter ind med tilskuere til de danske Superliga-kampe i fodbold. Bare ikke på Odense Stadion. Som det eneste hold i Superligaen har OB nemlig mærket en markant nedgang i tilskuertallet i efteråret i forhold til foråret. Men OBs direktør er ikke bekymret, siger han til TV 2/Fyn.

-


Færre tilskuere ser OB spille

Det vælter ind med tilskuere til de danske Superliga-kampe i fodbold. Bare ikke på Odense Stadion.

Som det eneste hold i Superligaen har OB nemlig mærket en markant nedgang i tilskuertallet i efteråret i forhold til foråret. Efterårssnittet er gået fra 7514 tilskuere pr. kamp til 5698 tilskuere pr. kamp. Et fald på 24 procent. Det viser en undersøgelse i Jyllands-Posten.

Kun AaB har også haft en vigende tendens. Den ligger dog kun på 6 procent. Alle andre hold har oplevet et tilskuerboom.

Alligevel bekymrer faldet på Odense Stadion ikke OBs direktør Kim Brink. Han forklarer den negative tendens med efterårsprogrammet, der med direktørens ord har været \"utroligt dårligt\".
- Det er næsten forudsigeligt. Vi har været meget sårbare på grund af programmet. Vi har eksempelvis ikke mødt Brøndby og FC København, som andre hold har mødt hjemme. Havde vi mødt dem, ville flere også være gået gennem tælleapparaterne, og så havde efterårstallet lignet forårstallet. Samtidig startede vi efteråret med at spille hjemmekampe på Atletikbanen, hvilket også har haft negativ betydning. Så jeg er ikke bekymret. Tilskuerne skal nok komme, siger han til TV 2/Fyn.