Falck skal forklare sig

Mere end 200 gange var Falck over 15 minutter om at nå frem til et ulykkessted i andet kvartal 2000. Falcks distriktschef, Hans Nielsen, skal i dag forklare de mange overskridelse til sygehusudvalget i Fyns Amt.

Distrikschef skal stå skoleret over for udvalg

Mere end 200 gange var Falck over 15 minutter om at nå frem til et ulykkessted i andet kvartal 2000. Falcks distriktschef, Hans Nielsen, skal i dag forklare de mange overskridelser til sygehusudvalget i Fyns Amt.

I følge Falcks aftale med Fyns Amt, skal gennemsnitstiden for en udrykning med ambulance være 7.9 minutter. Denne aftale overholder Falck på Fyn, men samtidig er Falck alt for ofte for lang tid om at nå frem. 200 gange gik der over 15 minutter fra alarmen gik, til Falck var fremme ved ulykkesstedet.

Flere politikere i Fyns Amt har krævet at Falck får konkurrence på ambulancekørsel i Fyns Amt. I blandt andet Roskilde, Århus og København har Falck konkurrence fra det kommunale brandvæsen. I dag skal distriktschef Hans Nielsen så forklare de mange forsinkelser over for de utilfredse politikere.