Falkesgaard ude indtil foråret

Den skade, som OB's målmand Michael Falkesgaard pådrog sig i fredagens kamp mod AGF, holder ham ude i mindst et halvt år.

Fredag måtte OB's målmand Michael Falkesgaard udgå af kampen mod AGF med en skade i det ene knæ. Og den koster holdets nummer 16 mindst et halvt års pause. Det skriver holdet tirsdag på sin hjemmeside.

- Undersøgelserne har vist, at Michael som ventet har en skade på det inderste ledbånd, men at korsbåndet desværre også er beskadiget. Det betyder, at han skal gennem en operation, og at der derefter venter en længere genoptræning. Operationen kommer formentlig til at ske i løbet af de næste par uger, for knæet skal lige falde til ro, inden man kan reparere det. Det er rigtig ærgerligt for både OB og Michael, og vi venter ikke at have ham tilbage på træningsbanen, før en gang i løbet af foråret, siger OB's cheftræner Kent Nielsen.

Michael Falkesgaard har været førstevalget på målmandsposten, siden han kom til OB i sommerpausen fra Brøndby. Men nu skal efteråret og vinteren altså bruges på genoptræning i stedet for kampe.

- Det er et rigtig ærgerligt tidspunkt, og jeg er ked af omfanget af skaden. Jeg håber selvfølgelig, at holdet fortsætter den gode start, vi har haft, og jeg vil gøre alt for at vende stærkere tilbage. Jeg glæder mig naturligvis til at kunne bidrage til holdet og klubben igen, siger Michael Falkesgaard.

Da han blev skadet i fredags, overtog Casper Radza målmandshandskerne. OB er allerede på jagt efter en afløser for Falkesgaard og havde allerede i går Michael Tørnæs til prøvetræning.