Fandt udbrændt bil med pengeskab

Odense Politi fandt tirsdag morgen en total udbrændt bil ved Langesø nord for Odense. I bilen var der et pengeskab, som måske stammer fra et indbrud i Jylland. Branden var så voldsom, at politiets teknikkere hverken har kunne identificere bil eller pengeskab.

-

Odense Politi fandt tirsdag morgen en total udbrændt bil ved Langesø nord for Odense. I bilen var der et pengeskab, som måske stammer fra et indbrud i Jylland. Branden var så voldsom, at politiets teknikkere hverken har kunne identificere bil eller pengeskab.

Resterne af bilen og pengeskabet bliver onsdag undersøgt af politiets teknikkere. Men der er ikke meget tilbage, og politiet har endnu ikke kunne fastslå hvilken type pengeskab, der er tale om. Onsdag eftermiddag fik teknikkerne fastslået, at bilen er en VW-transporter fra Midtjylland.

Mange brændte biler
\"Vi ser oftere og oftere at forbryderne brænder deres biler af, når de er færdige med at bruge dem. Det gælder især de grove forbrydelser. Efter bankrøverier finder vi ofte brændte biler, så røverne på denne måde kan slette alle deres spor\", siger Verner Jørgensen fra kriminalpolitiet i Odense.

Måske fra Horsens
Politiet arbejder ud fra en teori om, at pengeskabet stammer fra en indbrud i Horsens, hvor der blev stjålet et pengeskab indeholdende 200.000 kroner i kontanter. Men om pengeskabet stammer fra dette indbrud, ved politiet først, når teknikkerne er færdige med deres arbejde.