I det fynske folks tjeneste

FC Fyn forlænger frist

Konkurstruede FC Fyn forlænger frist for forhandlinger med udenlandsk investor.

Senest d. 24 januar finder FC Fyns fans ud af, om de også fremover får mulighed for at juble over klubbens præstationer på græsbanen. Arkivfoto.

1. divisionsklub FC Fyn kæmber videre for at sikre en aftale med en udenlandsk investor, der kan sikre klubben overlevelse.

FC Fyn kunne ikke betale løn til klubbens spillere sidst i december, ligesom nogle kreditorer ikke har fået, hvad de har til gode.

Men klubben fik først i januar kontakt til en ukendt udenlandsk investor, uden at det dog har ført til en aftale, der kan redde klubben økonomisk.

Og nu sætter FC Fyn datoen den 24. januar som den dato, hvor forhandlingerne skal falde på plads, hvis klubben skal undgå en konkurs.

- Vi håber naturligvis, at dette vil lykkes så FC FYN fortsat kan bestå, men er også helt bevidste om at en løsning skal findes hurtigt, skriver klubben i en pressemeddelse.

Selv om FC Fyn selv har sat deadline til den 24. januar, kan klubben stadig risikere at gå konkurs inden da. Det sker, hvis for eksempel spillerne begærer klubben konkurs.