I det fynske folks tjeneste

FC Fyn præsenterer spillere og ny trøje

På et storstilet pressemøde løftede FC Fyn i går sløret for, hvilke to spillere, der allerede nu har tegnet kontrakt med den fynske fusionsklub.

De to første spillere, Salih Kaya i rødt og blåt og Jesper Luth i gult udebane-tøj.

Salih Kaya, som er nuværende B1913-spiller og Jesper Luth, nuværende B1909-spiller, har som de to første forhandlet kontrakter med FC Fyn.

Fusionen mellem 2. divisionsklubberne Dalum IF, B1913 og B1909 bliver en fodboldmæssig realitet fra næste sæson, når FC Fyn løber på banen. Ambitionen er at rykke op i 1. division allerede efter første sæson, og den videre målsætning er at komme i Superligaen i 2009.

Samarbejde frem for alt

Også den nyudnævnte direktør for FC Fyn, Kim Lundshøj, blev i går præsenteret. Han ser det som sin største udfordring at få samlet trådene fra de tre klubber og at få den nye klub til at fungere som en enhed.
 
Derfor var direktøren glad for at kunne fremvise den nye spillertrøje, som er blå og rød:
- Det er en blanding af de tre klubbers farver, og det skal illustrere, at nu er klubberne forenede som en enhed, siger Kim Lundshøj.

Det er også det kommende samarbejde, der er i fokus for spillerne:
- Der har været mange hårde lokalopgør, og nu skal spillerne spille sammen. Det bliver spændende, om det kan fungere, men det tror jeg på, siger Jesper Luth.

FC Fyn får hjemmebane på Odense Atletikstadion og skal holde til i B1909's lokaler.