FCK hægtede OB af

Marcus Allbäck og Brede Hangeland scorede, da FC København hjemme i Parken besejrede OB med 2-1 i Parken.

FC København åbnede et hul på seks point til OB i tabellen, da det forsvarende mesterhold hjemme i Parken vandt 2-1 over det fynske mandskab. Marcus Allbäck bragte efter en times spil - seks minutter efter han var blevet skiftet ind - FCK i front med et hovedstød. 10 minutter før tid scorede Brede Hangeland til 2-0, også på et hovedstød. David Nielsens udligning blev sat ind efter 89 minutter.

Det forsvarende mesterhold åbnede dermed et forspring på henholdsvis tre og fire point ned til AaB og FC Midtjylland, der søndag mødes i spillerundens andet topopgør. Og ambitiøse OB, der med en sejr ville være kravlet op på en foreløbig førsteplads, er nu seks point efter FCK - en afstand som kan blive meget vanskelig at lukke, selv om holdene kun er halvejs i sæsonen.