FCK udlejer Absalonsen til AC Horsens

Johan Absalonsen skal resten af superliga-sæsonen tørne ud for AC Horsens, der har lejet ham i FC København.

Manglende spilletid i FC København sender nu den tidligere OB'er Johan Absalonsen til superliga-konkurrenten AC Horsens.

Der er tale om en lejeaftale for resten af sæsonen, og om skiftet siger FCK's sportsdirektør og træner, Carsten V. Jensen, følgende til klubbens hjemmeside:

- Johan havde en svær start i klubben, da han i begyndelsen af 2011 havde en skade, som holdt ham ude i lang tid. Han kæmpede sig tilbage, men det er ikke for alvor lykkedes ham at spille sig ind omkring holdet i efteråret.

- En udlejning her i foråret vil derfor være en fordel for alle parter. Vi ønsker Johan held og lykke med udfordringen i det jyske.

I AC Horsens er rækkens nummer fire meget glad for at få fynboen med i truppen.

- Johan Absalonsen er en rigtig hurtig og dygtig spiller, der kan skabe noget på egen hånd, og han bliver et farligt våben med sine dybdeløb. Han er målfarlig og giver os flere muligheder i det offensive spil, for han kan dække flere pladser.

- Han har spillet for de største danske klubber, hvor han har præsteret på et højt niveau og har været inde omkring A-landsholdet, så vi har selvfølgelig store forventninger til ham, siger Horsens-træner Johnny Mølby til AC Horsens' hjemmeside.

Spilleren ser frem til det nye eventyr i Jylland.

- Det var et simpelt valg for mig, da AC Horsens henvendte sig. Det virker som en klub med en god struktur, en veldefineret spillestil, god balance og et godt sammenhold, og derfor har jeg valgt at fortsætte min karriere i AC Horsens.

- Jeg har ambitioner om at være med til at bringe AC Horsens så højt op i tabellen som muligt, så vi kan spille med om de sjove placeringer, og hvorfor ikke en medaljeplacering?

- AC Horsens har et spændende hold, der kan bære at ligge i toppen, og jeg kommer med en masse motivation og gåpåmod efter mit ophold i FCK, der ikke bød på så meget spilletid, som jeg havde håbet, siger den 26-årige kantspiller.